Nycklar och låsprodukter

I vår välsorterade butik erbjuder vi lås och tillbehör från alla vanligt förekommande fabrikat på marknaden. Vi tillverkar nycklar, oftast medan ni väntar.

Lås och låssystem

Vi arbetar med alla väl etablerade fabrikat inom låsfackhandeln. T.ex. Assa, Kaba, EVVA, med flera. Allt ifrån låset i villan/bostaden till komplett installation i flerbostadshus eller fabriks- kontorsmiljö.

Elektroniska Lås
och passersystem

Utbudet av elektroniska lås blir mer och mer.
Kodlås, kortläsare, motorlås, el-tryckeslås, el-slutbleck. Det finns mycket att välja på. Kanske en porttelefon. Kontakta oss gärna om ni har funderingar eller frågor om detta.

Värdeförvaring

Söker du något inom värdeförvaring, såsom kassaskåp, dokumentskåp, värdeskåp, säkerhetsskåp eller vapenskåp. Tala med oss för att få rätt råd om vad du skall välja. Vi har certifierad värdeförvaringstekniker som kan hjälpa till med detta. Även service av kassaskåp är vår specialitet.

Dörrautomatik

Vi arbetar med dörrautomatik från bl.a. Assa, Dorma eller FAAC. Vi har lösningar för bostadsanpassning eller trappuppgångar
i flerbostadshus, eller butiker. Styrning kan vara armbågskontakter, fjärrkontroll, radar mm.

Larm och kameraövervakning

Vi arbetar med samarbetspartners, när det gäller larm och kameraövervakning. Även här så är inget för stort eller för litet. Fråga oss, så blir ni kontaktade av en expert inom detta område.

Vad kan vi hjälpa dig med?


    Vi hjälper dig med allt inom säkerhet

    – Gert-Inge Arvidsson