Förutom traditionell låssmedsverksamhet erbjuder vi även ett brett utbud av tjänster för att säkerställa din säkerhet och bekvämlighet. Vi kan hjälpa dig med projekteringshjälp för dörrstandarder, vilket innebär att vi noggrant planerar och designar dörrlösningar som uppfyller alla gällande krav och standarder. Våra experter på projektering av låssystem ser till att dina säkerhetssystem är både effektiva och tillförlitliga.

Vi erbjuder också service- och underhållsavtal för dörrautomatiker och låssystem, vilket garanterar att dina installationer alltid fungerar optimalt och hålls i bästa skick.

Projektering används av företag när de planerar och designar olika system och installationer, såsom säkerhetssystem, byggnader och infrastruktur. Det innefattar att skapa detaljerade planer och specifikationer för att säkerställa att allt utförs korrekt och enligt gällande standarder. På Varbergs Låsservice AB är Martin Andersson ansvarig för projektering.

 

Martin hjälper företag att planera och designa dörrstandarder och låssystem, och ser till att alla installationer uppfyller höga krav och standarder.
För frågor om projektering och för att säkerställa att ditt projekt blir framgångsrikt, kontakta Martin Andersson. Vi finns här för att hjälpa dig med alla dina säkerhetsbehov.

Martin Andersson

Projektering

010-4986094
martin.andersson@lasserviceivbg.se

Vad kan vi hjälpa dig med?


    Vi hjälper dig med allt inom säkerhet